Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
焦恩俊
Vincent Chiu Yan-Chun  ♂
Aliases:  焦恩俊





 
Filmography (1986-2015)
 
  演員 (16 films)
    金門砲戰 (1986) ... 小焦
    中國最後一個太監 (1988) ... 軍閥副官
    劍霸天下 (1992) ... 古云、小焦
    '93街頭霸王 (1993) ... 談家豪
    四個廚師一圍菜 (1999) ... 吳俊
    神探幻影 (1999) ... 傅振華
    雷橫與朱仝 (2009)    
    驚情 (2010) ... 關寧
    大玩家 (2010) ... 皇帝
    硬漢2 (2011) ... 韓隊(刑警隊隊長)
    海神密碼 (2012)    
    瘋狂的導演 (2013)    
    啊朋友還錢 (2013)    
    懸戰 (2015)    
    槍過境 (2015)    
    時間都去哪了 (2015)