Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區燕青
Alice Au Yin-Ching  ♀
Aliases:  區燕清





 
Filmography (1967-1970)
 
  演員 (22 films)
    怪俠一枝梅 (1967) ... 嘉麗
    黑殺星 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967) ... 冷翠
    黑白飛天貓 (1967) ... 露斯
    我愛阿哥哥 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    甜甜蜜蜜的姑娘 (1967)    
    捕風捉影 (1967) ... 夏小姐
    姐姐的情人 (1967)    
    滿園春色 (1968)    
    飛龍刀 (1968) ... 錢彩珠
    橫衝直撞入情關 (1968) ... 露茜
    歡樂滿人間 (1968) ... 丁莉娜
    獨眼俠 (1968)    
    青春玫瑰 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968) ... 林小燕
    相思河畔 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    威風大少惡千金 (1969) ... 周朱莉
    香噴噴小姐 (1969) ... 馬海倫
    報仇 (1970)    
    女子公寓 (1970)