Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王菲(1)
Wang Fei (12)  ♂
Aliases:  王老菲





 
Filmography (1962-1983)
 
  演員 (62 films)
    龍山寺之戀 (1962)    
    狀元及第 (1964) ... 王裕
    西施 (1965) ... 皓進
    英雄烈女 (1966)    
    梨山春曉 (1967)    
    情關 (1968)    
    再見台北 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    愛神 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    情人的眼淚 (1969) ... 老張
    武士盟 (1969)    
    黑帖 (1969) ... 船夫
    金沙刀 (1969)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    李娃 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    時來運轉 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    秋決 (1972) ... 獄卒
    驚天動地 (1972)    
    擂台 (1972)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    怒火 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    虎膽追魂 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    浪花 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    浪花 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    瘋女十八年 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    源 (1980)    
    冬梅 (1980) ... 林千萬
    小城故事 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    撞鬼 (1983)    
    大輪迴 (1983)