Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉山豪
Hayama Hiro  ♂
Aliases:  小室博義





 
Filmography (2001-2016)
 
  演員 (34 films)
    不解之謎 (2001)    
    下一站...天后 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
    一屋兩火 (2003)    
    新紮師妹2 (2003) ... 細泉
    七年很癢 (2004)    
    追擊8月15 (2004) ... 細強
    新警察故事 (2004) ... Max
    煎釀三寶 (2004) ... Alex
    大佬愛美麗 (2004) ... 文祥
    身驕肉貴 (2004)    
    情義我心知 (2005)    
    千杯不醉 (2005)    
    神話 (2005)    
    後備甜心 (2005) ... 宋清揚
    寶貝計劃 (2006) ... 日本仔
    情意拳拳 (2006) ... 留學竹星 B
    單身部落 (2007) ... 大維
    撲克王 (2009) ... Max
    新宿事件 (2009)    
    分手說愛你 (2010)    
    翡翠明珠 (2010) ... 番國特使
    夜行俠陳真 (2010)    
    孤島驚魂 (2011) ... 加滕正宏
    3D肉蒲團之極樂寶鑑 (2011) ... 未央生
    八星報喜 (2012) ... 莫小治
    低俗喜劇 (2012) ... 葉山豪
    初戀時光 (2012)    
    石器時代 (2013)    
    風暴 (2013) ... 大飛 (劫匪)
    天師鬥殭屍 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    閨密 (2014)    
    小鎮風雲之仇富者聯盟 (2016)