Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉山豪
Hayama Hiro  ♂
Aliases:  小室博義





 
Filmography (2001-2019)
 
  演員 (35 films)
    不解之謎 (2001)    
    飛龍再生 (2003)    
    一屋兩火 (2003)    
    新紮師妹2 (2003) ... 細泉
    下一站...天后 (2003)    
    新警察故事 (2004) ... Max
    煎釀三寶 (2004) ... Alex
    大佬愛美麗 (2004) ... 文祥
    身驕肉貴 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    追擊8月15 (2004) ... 細強
    神話 (2005)    
    後備甜心 (2005) ... 宋清揚
    情義我心知 (2005)    
    千杯不醉 (2005)    
    情意拳拳 (2006) ... 留學竹星 B
    寶貝計劃 (2006) ... 日本仔
    單身部落 (2007) ... 大維
    新宿事件 (2009)    
    撲克王 (2009) ... Max
    翡翠明珠 (2010) ... 番國特使
    夜行俠陳真 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    3D肉蒲團之極樂寶鑑 (2011) ... 未央生
    孤島驚魂 (2011) ... 加滕正宏
    低俗喜劇 (2012) ... 葉山豪
    初戀時光 (2012)    
    八星報喜 (2012) ... 莫小治
    石器時代 (2013)    
    風暴 (2013) ... 大飛 (劫匪)
    天師鬥殭屍 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    閨密 (2014)    
    小鎮風雲之仇富者聯盟 (2016)    
    肥龍過江 (2019)