Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖駿雄
Liu Chun-Hung  ♂
Aliases:  駿雄,  廖俊雄





 
Filmography (1982-2019)
 
  演員 (34 films)
    血洗唐人街 (1982)    
    彩雲曲 (1982)    
    賊性 (1982)    
    百厭妹 (1983)    
    男與女 (1983)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    窺情 (1984)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    青春差 (1985)    
    壞女孩 (1986)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    猛鬼差館 (1987)    
    我要逃亡 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    鴨之一族 (1993)    
    金玉滿堂 (1995)    
    呢個乜野場 (1997)    
    愛滋初體驗 (1999)    
    網上怪談 (2000)    
    兩隻衰鬼唔識死 (2000)    
    末路人 (2000)    
    陰司路之孟婆茶 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    陰司路之色中餓鬼 (2003)    
    毒。誡 (2017) ... 嗚哥
    中英街1號 (2018)    
    九龍不敗 (2019) ... 陳三