Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董財寶
Tung Choi-Bo  ♂
Aliases:  董才寶,  董才寶,  董材寶





 
Filmography (1955-1977)
 
  動作設計 (1 film)
    娘子軍封王 (1960)    
  演員 (153 films)
    有事鍾無艷 (1955)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    魔犬追兇 (1961)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    火海勝字旗 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    黃毛怪人 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    黑海擒凶 (1962) ... 歹徒
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    紅粉金剛 (1963) ... 黨羽丙
    七仙女 (1963)    
    勾魂鬼爪 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    武當飛鳳(上集) (1964)    
    如來神掌(三集) (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    神龍五虎將 (1964) ... 爪牙
    荒唐四怪俠(上集) (1964) ... 索命高煞
    新啼笑姻緣 (1964)    
    白骨離魂針(下集) (1964)    
    白骨離魂針(上集) (1964) ... 鬼新娘
    如來神掌(四集) (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    鐵劍朱痕(下集) (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    聖劍風雲(下集) (1965)    
    無字天書 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 蛇谷怪人
    江湖奇俠 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    聖劍風雲(上集) (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    哪宅收七妖 (1966) ... 草蜢精
    金鼎游龍 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    文素臣 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    儒俠 (1967) ... 日月會會眾
    金鷗 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 道士
    大師姐 (1967)    
    少女情 (1967)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    金燕子 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    神刀 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    來如風 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    盜兵符 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    方世玉 (1972) ... 雷千總
    小拳王 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 擂台主持人
    快活林 (1972)    
    群英會 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    土匪 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    哪吒 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    電單車 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    神打 (1975)    
    江湖子弟 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)