Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙小丁
Zhao Xiao-Ding  ♂

 
Filmography (1992-2018)
 
  攝影 (25 films)
    離婚大戰 (1992)    
    編外丈夫 (1993)    
    太后吉祥 (1995)    
    火鴛鴦 (1996)    
    花季·雨季 (1997)    
    羲厘景毞腔華沺 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    千里走單騎 (2005)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    灌籃 (2008)    
    黃石的孩子 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    刺陵 (2009)    
    大兵小將 (2009)    
    三槍拍案驚奇 (2009)    
    決戰剎馬鎮 (2010)    
    山楂樹之戀 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    金陵十三釵 (2011)    
    銅雀台 (2012)    
    全民目擊 (2013)    
    我想和你好好的 (2013)    
    回歸 (2014)    
    長城 (2016)    
    影 (2018)    
  監製 (1 film)
    銅雀台 (2012)    
  導演 (1 film)
    三生三世十堮蝒 (2017)    
  演員 (1 film)
    緣起 (2002)