Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃老邪
Quinton Wong Liu-Che  ♂
Aliases:  王佐賢





 
Filmography (1992-2004)
 
  演員 (21 films)
    噴火女郎 (1992)    
    籠民 (1992) ... 道友甲
    香港也瘋狂 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    正乞兒!! (1994)    
    國產凌凌漆 (1994) ... 藝術家
    新房客 (1995)    
    救世神棍 (1995) ... 畫符師
    麻麻帆帆 (1996)    
    食神 (1996)    
    大內密探零零發 (1996) ... 醫師
    算死草 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    全職大盜 (1998)    
    真心話 (1999)    
    戀性世代 (2000)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    性感都市 (2004)    
    大無謂 (2004)