Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林彬(1)
Lam Ban (1)  ♂
Aliases:  林少波





 
Filmography (1956-1966)
 
  演員 (12 films)
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    湖畔草 (1959) ... 羅志光
    含淚的玫瑰 (1963)    
    大丈夫日記(下集) (1964) ... 巫日明
    化身情人 (1965) ... 李泰克
    點心皇后 (1965) ... 林兆德
    苦鳳還巢 (1965) ... 楊志荃
    巫山夢斷相思淚 (1965)    
    手車夫之戀 (1965)    
    天涯芳草 (1966) ... 李志生
    深閨夢裡人 (1966) ... 蘇德成
    太平山八仙奇遇 (1966) ... 呂洞賓
 
 
Biography
 
  Killed in 1967, allegedly as a result of a political assassination.