Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
權一銖
Kwon Il-Soo  ♂
Aliases:  권일수





 
Filmography (1971-1983)
 
  動作設計 (3 films)
    高手過招 (1980)    
    女愛拳 (1982)    
    廣東毒蛇 (1983)    
  演員 (35 films)
    飛龍奪寶 (1971)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    毒蛇 (1975)    
    武裝解除 (1975)    
    王龍 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    密命客 (1976)    
    特命 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    首弟子 (1976)    
    飛虎相爭 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    五大弟子 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    萬人斬 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    笑拳 (1980)    
    天龍欗 (1981)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    怪招道士 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    少林館支配人 (1982)    
    女愛拳 (1982)    
    解決士 (1982)    
    廣東毒蛇 (1983)