Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金有行
Kim Yu-Haeng  ♂
Aliases:  金裕幸,  김유행





 
Filmography (1976-1985)
 
  演員 (21 films)
    北少林 (1976)    
    虎林四大通関 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    武林十八女傑 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    笑拳 (1980)    
    桃花傳奇 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    血刀殺手 (1980)    
    飛天拳 (1980)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    雙龍 (1981)    
    七指手 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    少林寺酒天鬼童 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    邪撞邪 (1983)    
    少林醉棍 (1983)    
    黑三鬼 (1985)    
    魔劍夜刀 (1985)