Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉宏遠
Lau Wang-Yuen  ♂
 
Filmography (1959-1971)
 
  錄音 (1 film)
    苦兒流浪記 (1960)    
  配樂 (50 films)
    家有喜事 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    私戀 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    太太緝私團 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    南北和 (1961)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    野花戀 (1962)    
    一后三王 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    兒女恩仇 (1963)    
    金箭盟 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    大丈夫日記(下集) (1964)    
    銀箭金刀 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    相思灣之戀 (1965)    
    人鬼恩仇 (1965)    
    神秘夫人 (1966)    
    花落誰家 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    神勇坦克隊 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    謎一樣的愛情 (1968)    
    負心的人 (1969)    
    七彩紅男綠女 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    金頭鷹 (1970)    
    七擒七縱七色狼 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    大破白蓮教 (1971)