Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊健(1)
Yeung Kin (1)  ♂

 
Filmography (2005-2019)
 
  動作設計 (3 films)
    仙班校園 (2016)    
    仙班校園2 (2016)    
    冒牌臥底 (2016)    
  監製 (1 film)
    按摩師 (2015)    
  導演 (3 films)
    仙班校園 (2016)    
    寶貝特攻 (2017)    
    寶貝特攻2驚天計劃 (2019)    
  助理指導 (2 films)
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    赤裸戰士 (2012)    
  演員 (6 films)
    神話 (2005)    
    不停站的列車 (2006)    
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 韓瑤
    機器俠 (2009) ... [武師]
    赤裸戰士 (2012)    
    不二神探 (2013) ... [武師]
  出品人 (1 film)
    按摩師 (2015)