Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李久壽
Li Chiu-Shou
 
Filmography (1973-1978)
 
  副導演 (8 films)
    串串風鈴響 (1973)    
    雲飄飄 (1974)    
    雲河 (1974)    
    煙雨 (1975)    
    楓紅層層 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    星語 (1976)    
    梅花 (1976)    
  導演 (1 film)
    溫暖在秋天 (1976)    
  執行導演 (1 film)
    猴駙馬 (1978)    
  演員 (8 films)
    初戀在台北 (1973)    
    一家人 (1973)    
    串串風鈴響 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    愛的天地 (1973) ... 大方
    雲飄飄 (1974)    
    楓紅層層 (1975)    
    田園 (1976)    
  編劇 (1 film)
    十七十七十八 (1974)