Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳幹(1)
Chan Kon
 
Filmography (1953-1978)
 
  攝影 (131 films)
    三妻奇案 (1955)    
    慈母頌 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    化身兄弟 (1957)    
    情賊 (1958)    
    她的一生 (1958)    
    戰地笳聲海棠紅 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    有情人 (1958)    
    天倫情淚 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    情犯 (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    風雨幽蘭 (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    通心樹 (1959)    
    慈母驕兒 (1960)    
    慈母心 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    羽扇恩仇 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    追妻記 (1961)    
    良心 (1961)    
    神童歷險記 (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    情天未老 (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    釵頭鳳 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    薛剛反唐 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    穆桂英招親 (1962)    
    清明時節 (1962)    
    潮州女狀元 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    嫂夫人 (1962)    
    歷劫花 (1963)    
    幸福新娘 (1963)    
    春到人間 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    金石盟 (1963)    
    女偵探 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    情俠情仇 (1964)    
    郎心如鐵 (1964)    
    花花公子 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964)    
    黑色的假期 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    春怨 (1965)    
    情海茫茫 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    春殘花末落 (1965)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    原來我負卿 (1965)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    神秘的血案 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    女殺手 (1966)    
    薛丁山(下集) (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    少女情 (1967)    
    空中女殺手 (1967)    
    神探智破美人計 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    薛丁山(上集) (1967)    
    紅粉金剛 (1967)    
    快樂年華 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    情竇初開 (1967)    
    受薪大丈夫 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    紅葉戀 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    三招了 (1969)    
    合歡歌舞慶華年 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    玉面煞星 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    狂龍 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    橫衝直撞七色狼 (1970)    
    七擒七縱七色狼 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    鬼夜啼 (1971)    
    脂粉大煞星 (1978)    
  燈光 (10 films)
    玉女情仇 (1953)    
    秦淮月下再生緣 (1953)    
    長相思 (1954)    
    秋 (1954)    
    歸來 (1954)    
    胭脂虎 (1955)    
    七重天 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    999命案 (1956)