Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳幹(1)
Chan Kon
 
Filmography (1953-1978)
 
  攝影 (125 films)
    三妻奇案 (1955)    
    慈母頌 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    有情人 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    情賊 (1958)    
    她的一生 (1958)    
    戰地笳聲海棠紅 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    通心樹 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    情犯 (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    風雨幽蘭 (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    秋風殘葉 (1960)    
    慈母驕兒 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    慈母心 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    羽扇恩仇 (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    追妻記 (1961)    
    良心 (1961)    
    神童歷險記 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    情天未老 (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    潮州女狀元 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    嫂夫人 (1962)    
    穆桂英招親 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    薛剛反唐 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    清明時節 (1962)    
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    幸福新娘 (1963)    
    春到人間 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    女偵探 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    情俠情仇 (1964)    
    郎心如鐵 (1964)    
    花花公子 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964)    
    黑玫瑰 (1965)    
    原來我負卿 (1965)    
    黑色的假期 (1965)    
    春怨 (1965)    
    情海茫茫 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    春殘花末落 (1965)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    女殺手 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    情竇初開 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    空中女殺手 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    薛丁山(下集) (1967)    
    紅粉金剛 (1967)    
    快樂年華 (1967)    
    少女情 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    神探智破美人計 (1967)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    受薪大丈夫 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    紅葉戀 (1968)    
    成家立室 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    三招了 (1969)    
    合歡歌舞慶華年 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    玉面煞星 (1969)    
    狂龍 (1969)    
    橫衝直撞七色狼 (1970)    
    七擒七縱七色狼 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    鬼夜啼 (1971)    
    脂粉大煞星 (1978)    
  燈光 (9 films)
    玉女情仇 (1953)    
    秦淮月下再生緣 (1953)    
    歸來 (1954)    
    秋 (1954)    
    胭脂虎 (1955)    
    七重天 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    999命案 (1956)