Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧仕樑
Tang Shi-Leung
 
Filmography (1960-1979)
 
  監製 (1 film)
    響尾追魂鞭 (1969)    
  製片 (22 films)
    夜祭碧桃花 (1960)    
    琴挑誤(下集) (1960)    
    琴挑誤(上集) (1960)    
    小偵探 (1962)    
    人海雙雛 (1964)    
    改造小姐 (1964)    
    佳兒佳婦 (1964)    
    苦鳳還巢 (1965)    
    難為了家嫂 (1965)    
    一家親 (1965)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    春滿花開燕子歸 (1966)    
    天涯芳草 (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    難為了嬌妻 (1966)    
    空中女殺手 (1967)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    成家立室 (1969)    
    合歡歌舞慶華年 (1969)    
    橫衝直撞七色狼 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    七擒七縱七色狼 (1970)    
  策劃 (1 film)
    荳寇干戈(下集) (1966)    
  出品人 (5 films)
    風從哪裡來 (1972)    
    彩雲飛 (1973)    
    三笑姻緣 (1975)    
    孟麗君 (1977)    
    鐵拳 (1979)