Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林靜(1)
Lin Jing (1)  ♀





 
Filmography (1947-1981)
 
  演員 (116 films)
    白山黑水血濺紅 (1947)    
    清宮秘史 (1948)    
    春城花落 (1949) ... 方太太
    春風秋雨 (1949)    
    愛的俘虜 (1951) ... 玉芬
    此恨綿綿 (1952) ... 莫愛玲
    明天 (1952) ... -
    人海奇女子 (1952) ... 王老太太
    滿園春色 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    玉女懷春 (1952) ... 方紫雯
    詩禮傳家 (1952) ... 大嫂
    丈夫日記 (1953) ... 楊妻
    莫忘今宵 (1953) ... 林曼娟
    小鳳仙 (1953) ... 蔡鍔妻
    風流兒女風流債 (1954)    
    歡喜冤家 (1954)    
    櫻都艷跡 (1955) ... 靜子母
    茶花女 (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    採西瓜的姑娘 (1956) ... 小芬嫂嫂
    毒蟒情鴛 (1956) ... 顧母
    戀之火第二春 (1956) ... 朱美心
    蝴蝶夫人 (1956) ... 采子
    馥蘭姐姐 (1956)    
    葡萄仙子 (1956) ... 鍾母
    好女兒 (1956)    
    黑妞 (1956) ... 酒店老闆娘
    風兩桃花村 (1957) ... 陶母
    郎如春日風 (1957) ... 胡母
    阿里山之鶯 (1957) ... 泰懷絲
    游龍戲鳳 (1957)    
    願嫁金龜婿 (1958)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    一見鍾情 (1958) ... 姑母
    銀海笙歌 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 舅母 徐妻
    美人魚 (1959) ... 尚母
    豆腐西施 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 裘露
    百鳥朝鳳 (1959)    
    百花公主 (1959) ... 月英母
    逃亡48小時 (1959)    
    自由戀愛 (1960)    
    私戀 (1960) ... 小蓮
    入室佳人 (1960) ... 葉母
    我的愛人就是你 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 花匠妻
    青城十九俠 (1960)    
    紅樓電影 (1960) ... 張媽
    喜相逢 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960) ... 吳嫂
    多情的野貓 (1960)    
    春潮 (1960) ... 潘太太
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    茶山情歌 (1962)    
    南龍北鳳 (1963) ... 葉潔冰
    柳葉刀 (1964) ... 陳韻霜
    西太后與珍妃 (1964) ... 東太后
    痴情淚 (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965) ... 西門一娘
    鴛鴦劍俠 (1965) ... 大娘
    江湖奇俠 (1965) ... 大娘
    萬劫門(大結局) (1966)    
    萬劫門(上集) (1966)    
    大刺客 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 銀幫幫主
    五月的紅唇 (1968) ... 林母
    虹 (1968) ... 梁母
    雲泥 (1968)    
    窗 (1968) ... 李修女
    神刀 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969) ... 丁秀雲
    獨臂神尼 (1969) ... 神尼--一葉老尼
    神劍游龍 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    春火 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    家有賢妻 (1970) ... 胡太
    鬼夜啼 (1971) ... 龍母
    鳳飛飛 (1971) ... 金夫人
    財色驚魂 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    重逢 (1971) ... 藍母
    飛俠神刀 (1971) ... 乳娘
    珮詩 (1972)    
    鬼話 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 鄒蘭英
    鬼馬女歌手 (1972)    
    獅吼 (1972) ... 梁大媽
    猛漢 (1973)    
    除霸 (1973)    
    不速之客 (1973)    
    心有點點愁 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    一嬌二俏三更妙 (1973)    
    哪吒 (1974)    
    女人面面觀 (1974)    
    二龍爭珠 (1974) ... 林媽
    狐神 (1975)    
    後生 (1975)    
    風流小子 (1976)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 薛姨媽
    床上的故事 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    O女 (1978)    
    瘋劫 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    敗家仔 (1981) ... 梁贊母