Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄒志俠
Chow Chi-Hap
 
Filmography (1948-1986)
 
  攝影 (30 films)
    天下婦人心 (1948)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948)    
    拳世界 (1948)    
    孤兒淚 (1949)    
    血染斷腸碑 (1949)    
    七劍十三俠 (上集) (1949)    
    小老虎大戰殺人王 (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949)    
    骨肉情深 (1949)    
    怪俠飛天龍 (1949)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    原子飛劍俠 (1951)    
    對錯親家 (1951)    
    虎穴龍潭 (1951)    
    風塵俠犬 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    化身姑娘 (1956)    
    一片飛花 (1956)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    花好月圓 (1956)    
    豬八戒招親 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    大冬瓜 (1958)    
    想入非非 (1958)    
    毒玫瑰 (1958)    
    野花香 (1959)    
    富貴神仙 (1962)    
  監製 (2 films)
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
  剪接 (30 films)
    飄零女 (1954)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    西廂記 (1956)    
    勾魂使者 (1956)    
    無情大海有情天 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    司馬相如 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    豬八戒招親 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    姊妹花 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    柳毅傳書 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    想入非非 (1958)    
    錢 (1959)    
    野花香 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    人倫 (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    路 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    毒手 (1960)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    富貴神仙 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    香港屋簷下 (1964)    
    英雄正傳 (1986)    
  策劃 (3 films)
    鐵三角 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    廣東好漢 (1974)