Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛兆璋
Sit Siu-Cheong
Aliases:  薛紹璋
 
Filmography (1947-1981)
 
  監製 (32 films)
    胡不歸(下卷) (1947)    
    春風得意 (1948)    
    背解紅羅 (1949)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    燕子卸來燕子箋 (1959)    
    生死連枝(上集) (1959)    
    雪艷娘 (1959)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    三戰定江山 (1961)    
    小千金 (1961)    
    魔影驚魂 (1962)    
    薔薇之戀 (1962)    
    工廠少爺 (1963)    
    好兒孫 (1964)    
    街市皇后 (1964)    
    鄉里夫人 (1964)    
    同屋共住 (1964)    
    標準丈夫 (1965)    
    黑寡婦 (1965)    
    電梯女郎 (1965)    
    你情我願 (1965)    
    殺人花 (1966)    
    青春之戀 (1967)    
    血染鐵魔掌 (1967)    
    玉女金剛 (1967)    
    拜倒迷你裙 (1968)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    奪命雌雄劍 (1969)    
    狐神 (1975)    
  出品人 (1 film)
    龍虎爭霸 (1981)