Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁標
Leung Biu
 
Filmography (1950-1993)
 
  監製 (8 films)
    細路祥 (1950)    
    千金小姐丫環賣 (1951)    
    一曲鳳求凰 (1952)    
    戲迷情人 (1952)    
    賣花女 (1952)    
    鳳燭燒殘淚未乾 (1959)    
    義乞存孤 (1961)    
    天賜福星 (1961)    
  製片 (22 films)
    俠盜情花 (1950)    
    珠海三雄 (1951)    
    艷女情顛假玉郎 (1953)    
    花街紅粉女 (1953)    
    鳳燭燒殘淚未乾 (1953)    
    糊塗脂粉客 (1953)    
    生娘唔大養娘大 (1953)    
    三喜臨門 (1953)    
    鳳閣重開姊妹花 (1954)    
    紅葉夫人 (1954)    
    紅船鬼影 (1954)    
    趙五娘千里尋夫 (1955)    
    拗碎靈芝 (1955)    
    三誤佳期 (1956)    
    陶三春困城 (1956)    
    七劍十三俠(上集) (1957)    
    妙善公主 (1957)    
    七劍十三俠(下集) (1957)    
    狗飯餵狀元 (1958)    
    桃花女二度下凡 (1959)    
    受薪太太 (1963)    
    走上不歸路 (1993)    
  演員 (1 film)
    走上不歸路 (1993)