Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方圓(1)
Fong Yuen (1)  ♂
Aliases:  方園





 
Filmography (1948-1983)
 
  化妝 (369 films)
    野火春風 (1948)    
    鐵血男兒 (1948)    
    宏碧緣 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    兒女英雄 (1949)    
    戀愛之道 (1949)    
    冬去春來 (1950)    
    海外尋夫 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    火鳳凰 (1951)    
    花姑娘 (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    羊城恨史 (1951)    
    閨怨 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    別讓丈夫知道 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    逃婚 (1952)    
    江湖兒女 (1952)    
    一板之隔 (1952)    
    白衣紅淚 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    青春頌 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    有求不應 (1953)    
    秋瑾 (1953)    
    翠翠 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    風流魔王 (1953)    
    重逢 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    傳統 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    面子問題 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    長巷 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    多情河 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    春色無邊 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    風兩桃花村 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    四千金 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    血影燈 (1958)    
    人約黃昏後 (1958)    
    異國情鴛 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    全家福 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    望鄉 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    嬌娃 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    貴婦風流 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    樑上佳人 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    慾網 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    畸人艷婦 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    母與女 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    桃花淚 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    私戀 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    古墓俠侶 (1961)    
    慈母手中線 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    不了情 (1961)    
    南北和 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    茶山情歌 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    閰惜姣 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    武則天 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    血手印 (1964)    
    妲己 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    鱷魚河 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    女秀才 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    西遊記 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    女巡按 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    催命符 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    船 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    三燕迎春 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    神刀 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    金石情 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    三笑 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    死角 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    裸血 (1969)    
    兒女是我們的 (1970)    
    報仇 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    殺機 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    春火 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    來如風 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    血符門 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    火併 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    黑靈官 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑店 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    戀情三千里 (1973)    
    風水二十年 (1983)    
  演員 (64 films)
    花外流鶯 (1948) ... 小車老人
    鐵血男兒 (1948) ... 仲倉一郎
    一劍定江山 (1949)    
    駝龍 (1949) ... 王老好
    兒女英雄 (1949) ... 賣藥者
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 來賓乙
    千鈞一髮 (1949) ... 方父
    玉面霸王 (1949) ... 施礎石博士
    香島美人魚 (1950)    
    花姑娘 (1951) ... 伍長
    火鳳凰 (1951)    
    浴室艷屍 (1952) ... 化驗師
    虎落平陽 (1952) ... 白父
    明天 (1952) ... 老翁
    枇根巷 (1953) ... 來賓
    風流魔王 (1953) ... 檢驗官
    有求不應 (1953) ... 醫生甲
    青春頌 (1953) ... 高醫生
    殘生 (1953)    
    搖錢樹 (1955)    
    那個不多情(上下集) (1956)    
    王金龍 (1958)    
    一見鍾情 (1958) ... 趙醫師
    元元紅 (1958)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    殺機重重 (1960)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    七七敢死隊 (1965)    
    船 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    仙女下凡 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    絕招 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    下流社會 (1976) ... 古老松
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    七情六慾 (1976)    
    賣身 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    入冊 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    碧海情天 (1978) ... 華心城的父親
    各師各法 (1979)    
    滿宮春 (1979)    
    流氓千王 (1981)