Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧文娟
Koo Man-Kuen  ♀
 
Filmography (1952-1962)
 
  製片 (14 films)
    花都綺夢 (1955)    
    抬轎佬養新娘 (1955)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    吉隆坡之夜 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    呆佬添丁 (1957)    
    甜姐兒 (1957)    
    南洋阿伯 (1958)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    孝女還珠記 (1959)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    門當戶對 (1962)    
    大戰泗洲城 (1962)    
  監製 (7 films)
    做慣乞兒懶做官 (1953)    
    偷雞奉母 (1953)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    甜姐兒 (1957)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    孝女還珠記 (1959)    
  演員 (1 film)
    財來自有方 (1952)    
  執行監製 (1 film)
    呆佬拜壽 (1956)