Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童紹良
Oscar Tung Shao-Liang
Aliases:  董紹良,  董邵良
 
Filmography (1953-1969)
 
  攝影 (41 films)
    絕代佳人 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    大兒女經 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    迷途的愛情 (1955)    
    紅顏劫 (1956)    
    三戀 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    日出 (1956)    
    芙蓉仙子 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    稱心如意 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    佳人有約 (1960)    
    冷月寒梅(下集) (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    香閨春情 (1960)    
    冷月寒梅(上集) (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    冷月寒梅(大結局) (1960)    
    芙蓉帳暖渡春宵 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    小千金 (1961)    
    浪子雙娃 (1962)    
    追車記 (1962)    
    猿女復仇記 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    怒海情仇 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    垂死天鵝 (1967)    
    船 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    金石情 (1968)    
    虹 (1968)    
    慾燄狂流 (1969)    
  剪接 (1 film)
    香閨春情 (1960)