Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃明(1)
Wong Ming (1)  ♂
 
Filmography (1943-1976)
 
  攝影 (92 films)
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    春宵醉玉郎 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    雙雄鬥智 (1953)    
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    十載尋夫記 (1954)    
    長使我郎淚滿襟 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    落花流水 (1954)    
    復活 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    後窗 (1955)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    孤兒行 (1955)    
    火 (1956)    
    吉隆坡之夜 (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    高君保私探營房 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    半世老婆奴 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    畫裡天仙 (1957)    
    天官賜福 (1958)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    馬票女郎 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    三審狀元妻 (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    春燈羽扇恨 (1959)    
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    長腿姐姐 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    游龍情俠 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    患難真情 (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    小兒女 (1963)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    都市狂想曲 (1964)    
    大馬戲團 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    黛綠年華 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    桃李春風 (1969)    
    玉女親情 (1970)    
  監製 (7 films)
    獅吼 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    二龍爭珠 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
  配樂 (1 film)
    鴻運喜當頭 (1955)    
  演員 (3 films)
    弦斷曲終 (1943) ... 程振
    雷劈好心人 (1948)    
    999命案 (1956) ... 警察乙
  出品人 (5 films)
    我為你痴迷 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    拳門 (1972)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    詠春截拳 (1976)