Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龔幕鐸
Kung Mu-To  ♂
Aliases:  龔慕鐸,  宮木幸雄,  宮木
 
Filmography (1967-1985)
 
  攝影 (51 films)
    黑鷹 (1967)    
    獨臂刀王 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    死角 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    報仇 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    五虎將 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    朋友 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    五毒 (1978)    
    生死鬥 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    滿天神佛 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    無名火 (1984)    
    拖錯車 (1985)