Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳永倫
Alan Ng Wing-Lun  ♂
Aliases:  吳詠倫




 
Filmography (2001-2018)
 
  動作設計 (10 films)
    鎗神傳說 (2001)    
    好命先生 (2014)    
    北京愛情故事 (2014)    
    判我有罪 (2015)    
    我們遇見松花湖 (2015)    
    謊言西西 (2016)    
    鐵道飛虎 (2016)    
    龍拳小子 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
  助理指導 (8 films)
    2002 (2001)    
    猛龍 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    大兵小將 (2009)    
    硬漢2 (2011)    
    警察故事2013 (2013)    
    天降雄獅 (2015)    
    絕地逃亡 (2016)    
  演員 (29 films)
    鎗神傳說 (2001)    
    豹在江湖之復仇 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    黑白森林 (2003)    
    爆裂都市 (2004) ... Glen 手下
    2004新紮師兄 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    猛龍 (2005) ... [武師]
    凶男寡女 (2005)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    至尊無賴 (2006)    
    色,戒 (2007) ... [武師]
    擊情歲月 (2007) ... 小海 (青年)
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... [武師]
    門徒 (2007)    
    功夫之王 (2008)    
    大兵小將 (2009) ... 侍衛
    新宿事件 (2009)    
    功夫詠春 (2010) ... 高升
    李小龍 (2010) ... 阿倫
    硬漢2 (2011)    
    逆戰 (2012) ... 萬陽手下
    再愛一次好不好 (2014)    
    賭城風雲II (2015) ... 龍太
    天降雄獅 (2015) ... 突厥頭領
    鐵道飛虎 (2016)    
    龍拳小子 (2016)    
    絕地逃亡 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)