Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚敏(2)
Yao Min  ♂


 
Filmography (1951-1969)
 
  監製 (2 films)
    那個不多情 (1956)    
    歌迷小姐 (1959)    
  配樂 (86 films)
    虎穴龍潭 (1951)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    海棠紅 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    菊子姑娘 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    那個不多情 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    桃花江 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    郎如春日風 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    風兩桃花村 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    龍女 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    秋鳳 (1957)    
    多情河 (1957)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    流浪兒 (1958)    
    想入非非 (1958)    
    血影燈 (1958)    
    蛇女思凡 (1958)    
    二八佳人 (1959)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    野花香 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    倩女幽魂 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    入室佳人 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    第二吻 (1960)    
    遊戲人間 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    盲目的愛情 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    花田錯 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    荷花 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    情天長恨 (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    金玉奴 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    天之嬌女 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    紅梅閣 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    描金鳳 (1968)    
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    桃李春風 (1969)