Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳楚蕙
Chan Chor-Wai  ♀
Aliases:  陳楚惠




 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (32 films)
    辭郎洲 (1960)    
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960) ... 崔鳴鳳
    後母心 (1960) ... 洪乃文
    蘆林會 (1960) ... 漁女
    掃窗會 (1961) ... 高文舉
    穆桂英招親 (1962) ... 楊宗保
    釵頭鳳 (1962)    
    薛剛反唐 (1962) ... 薛蛟
    嚴蘭貞敲破玉花瓶 (1962) ... 曾榮
    潮州女狀元 (1962) ... 甘習文/蘭英/鄒雲英
    紅鬃烈馬 (1963) ... 薛平貴
    呂蒙正 (1963) ... 呂蒙正
    紅梅記 (1963) ... 裴舜卿
    雙獅圖 (1963) ... 趙雲貴
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 柳夢梅
    李子長活畫 (1963) ... 李子長
    牆頭馬上 (1963) ... 裴少俊
    狀元巡更 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964) ... 陳琳
    孟麗君 (1964)    
    真假金牡丹 (1965) ... 張珍
    雙起解 (1965) ... 沈襄
    共傘奇緣 (1965) ... 蔣世隆
    紫釵記 (1965) ... 李益
    金葉菊 (1965) ... 張彥麟
    荊釵記 (1965) ... 王十朋
    洛神 (1966) ... 曹子建/曹植
    恩仇記 (1966) ... 施子章
    四告狀 (1966) ... 李賢明
    紅葉戀 (1966) ... 文春霖
    薛丁山(上集) (1967) ... 薛丁山
    薛丁山(下集) (1967) ... 薛丁山