Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳喬
Chan Kiu
 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (29 films)
    辭郎洲 (1960)    
    後母心 (1960)    
    掃窗會 (1961) ... 杜媽
    釵頭鳳 (1962)    
    嚴蘭貞敲破玉花瓶 (1962) ... 嚴夫人
    潮州女狀元 (1962) ... 張夫人
    薛剛反唐 (1962) ... 徐夫人
    穆桂英招親 (1962) ... 佘太君
    秦雪梅 (1963) ... 商定國
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 杜夫人
    呂蒙正 (1963) ... 劉夫
    牆頭馬上 (1963) ... 乳娘
    雙獅圖 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963) ... 王夫人
    火燒碧雲宮 (1964) ... 樊姬
    孟麗君 (1964)    
    真假金牡丹 (1965) ... 金夫人/王氏
    荊釵記 (1965) ... 王母
    金葉菊 (1965) ... 周母
    湘子橋 (1965)    
    共傘奇緣 (1965) ... 王夫人
    紫釵記 (1965) ... 鄭六娘
    四告狀 (1966)    
    洛神 (1966) ... 曹夫人
    芙蓉仙子 (1966) ... 百花聖母
    紅葉戀 (1966) ... 文母
    恩仇記 (1966) ... 施秀琴
    薛丁山(上集) (1967) ... 樊夫人
    薛丁山(下集) (1967) ... 樊夫人