Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何啟湘
Ho Khee-Siang
Aliases:  何啓湘
 
Filmography (1956-1968)
 
  製片 (1 film)
    紅梅記 (1963)    
  監製 (23 films)
    朱門怨 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    桃花江 (1956)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    情賊 (1958)    
    兩個大老襯 (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    風雨幽蘭 (1959)    
    蜜月驚魂 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    夜半幽靈 (1961)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    雙獅圖 (1963)    
    花花公子 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    相思湖畔 (1965)    
    情賊黑牡丹 (1966)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
  執行監製 (4 films)
    唐山阿嫂 (1957)    
    海王子 (1958)    
    風雨幽蘭 (1959)    
    追蹤 (1964)