Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方漢
Fong Hon-Chong
 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (22 films)
    蘆林會 (1960) ... 秋娘
    後母心 (1960)    
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960) ... 崔梅芝
    掃窗會 (1961) ... 溫金婷
    穆桂英招親 (1962) ... 穆瓜
    釵頭鳳 (1962)    
    嚴蘭貞敲破玉花瓶 (1962) ... 趙婉貞
    薛剛反唐 (1962) ... 紀鑾英
    潮州女狀元 (1962) ... 李安人
    李子長活畫 (1963) ... 林夫人
    紅梅記 (1963)    
    火燒碧雲宮 (1964) ... 劉妃
    孟麗君 (1964)    
    荊釵記 (1965) ... 姚氏
    金葉菊 (1965) ... 張母
    紫釵記 (1965) ... 盧燕貞
    共傘奇緣 (1965) ... 蔣瑞蓮
    恩仇記 (1966) ... 卜巧珍
    洛神 (1966) ... 崔德珠
    芙蓉仙子 (1966) ... 蝴蝶精
    薛丁山(上集) (1967) ... 陳金定
    薛丁山(下集) (1967) ... 陳金定