Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王朝曦
Wang Zhao-Xi
 
Filmography (1943-1982)
 
  製片 (1 film)
    英雄膽 (1967)    
  剪接 (232 films)
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944)    
    國魂 (1948)    
    清宮秘史 (1948)    
    火葬 (1949)    
    春雷 (1949)    
    結婚24小時 (1950)    
    花姑娘 (1951)    
    誤佳期 (1951)    
    江湖兒女 (1952)    
    虎落平陽 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    怨女情癡 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    碧雲天 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    青春頌 (1953)    
    碧血黃花 (1954)    
    小白菜 (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    傳統 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    桃花江 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    長巷 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    天作之合 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    四千金 (1957)    
    半下流社會 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    多情河 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    滿庭芳 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    春色無邊 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    小情人 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    童軍教練 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    樑上佳人 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    辮子姑娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    母與女 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    春潮 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    賊美人 (1961)    
    南北和 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    火中蓮 (1962)    
    一段情 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    人之初 (1963)    
    金箭盟 (1963)    
    梁紅玉 (1963)    
    小兒女 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    教我如何不想他 (1963)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    都市狂想曲 (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    情天長恨 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    秦香蓮 (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    狀元及第 (1964)    
    大馬戲團 (1964)    
    新婚大血案 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    金鈕扣 (1966)    
    花落誰家 (1966)    
    辛十四娘 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    亂世兒女 (1966)    
    天之嬌女 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    原野游龍 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    花落水流紅 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    黃金島 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    太太萬歲 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    描金鳳 (1968)    
    大丐俠 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    太極門 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    波斯貓 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    逃 (1968)    
    紅梅閣 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    四武士 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    試情記 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    嘉嘉 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    雪路血路 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    狠心的人 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    浪子之歌 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    伏虎榜 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    至尊寶 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    狼來了 (1982)    
  策劃 (1 film)
    無敵鐵沙掌 (1971)