Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪慶雲
Hung Ching-Yun  ♂

 
Filmography (1957-1974)
 
  攝影 (42 films)
    妙英飄零記 (1957)    
    恨命莫怨天 (1957)    
    她們夢醒時 (1958)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    颱風 (1962)    
    鴉片戰爭 (1963)    
    吻一下 (1963)    
    三伯英台 (1963)    
    湯島白梅記 (1963)    
    遊俠胡劍明 (1963)    
    情人石 (1964)    
    草螟弄雞公 (1964)    
    地獄新娘 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    冰點 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    悲戀關子嶺 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    山賊 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    連瑣 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    狼與天使 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    明日又天涯 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    狐妻 (1970)    
    劍 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    拳女 (1972)    
    好夢連床 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    大三元 (1974)    
    誰敢動我 (1974)