Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃柏高
Paco Wong Pak-Go  ♂
Aliases:  黃百高

 
Filmography (2003-2019)
 
  監製 (33 films)
    甜絲絲 (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    獨家試愛 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    我的最愛 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    親愛的 (2008)    
    保持愛你 (2009)    
    武動青春 (2009)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    等我愛你 (2012)    
    懸紅 (2012)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    屍城 (2014)    
    紀念日 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    辣警霸王花 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    老笠 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    殺破狼III (2017)    
    臥底巨星 (2018)    
    兄弟班 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    家和萬事驚 (2019)    
  演員 (1 film)
    心想事成 (2007)    
  執行監製 (1 film)
    今晚打喪屍 (2017)    
  出品人 (18 films)
    龍咁威2003 (2003)    
    行運超人 (2003)    
    花好月圓 (2004)    
    驚心動魄 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    短信一月追 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    黑拳 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    我的最愛 (2008)    
    親愛的 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    保持愛你 (2009)    
    武動青春 (2009)