Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎世華
Leo Lai Sai-Wa  ♂
 
Filmography (2000-2016)
 
  製片 (26 films)
    救薑刑警 (2000)    
    男人三十攪攪震 (2001)    
    非常凶姐 (2002)    
    禁室培慾3 (2002)    
    我家有一隻河東獅 (2002)    
    野狼 (2002)    
    無問題2 (2002)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    驚心動魄 (2004)    
    爆裂都市 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    疑神疑鬼 (2005)    
    七劍 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    臥虎 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    黑勢力 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    頭七 (2009)    
    意外 (2009)    
    再生號 (2009)    
    掃毒 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    惡人谷 (2016)    
    危城 (2016)