Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童震
Tong Zhen
 
Filmography (1952-1969)
 
  攝影 (24 films)
    一刻春宵 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    白蛇傳 (1952)    
    別讓丈夫知道 (1952)    
    翠翠 (1953)    
    再春花 (1954)    
    傳統 (1955)    
    楊娥 (1955)    
    長巷 (1956)    
    愛與罪 (1957)    
    三姊妹 (1957)    
    半下流社會 (1957)    
    滿庭芳 (1957)    
    笑聲淚影 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    梁紅玉 (1963)    
    情天長恨 (1964)    
    梁山伯與祝英台 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    扇中人 (1967)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)