Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪志良
Wang Zhi-Liang
 
Filmography (1949-1962)
 
  服裝 (20 films)
    火葬 (1949)    
    春雷 (1949)    
    翠翠 (1953)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    金鳳凰 (1958)    
    淘氣千金 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    愛的教育 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    一段情 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    珍珠淚 (1962)