Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張劍飛
Chang Chien-Fei  ♀





 
Filmography (1956-1980)
 
  製片 (25 films)
    日落春暉 (1967)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    四海一家 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    喜從天上來 (1972)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    青青草原上 (1974)    
    愛情在春天 (1974)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    長青樹 (1975)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    春風化雨 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    霧茫茫 (1978)    
    願者上釣 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    一代英豪 (1979)    
    女學生的悄悄話 (1980)    
  演員 (16 films)
    長巷 (1956) ... 小平
    歡樂年年 (1956)    
    四千金 (1957)    
    家有喜事 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    入室佳人 (1960) ... 同學乙
    情深似海 (1960)    
    桃色風雲 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    母與女 (1960)    
    儂本多情 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    盲目的愛情 (1961)