Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李慕塵
Li Mu-Chen  ♂





 
Filmography (1980-1987)
 
  演員 (22 films)
    一個問題學生 (1980)    
    男女合班 (1981)    
    同班同學 (1981)    
    學生之愛 (1981)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    白痴的歲月 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    待罪的女孩 (1983)    
    台上台下 (1983)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    霹靂女王蜂 (1985)    
    飢渴的愛 (1986)    
    泡妞敢死隊 (1986)    
    慾海戀情 (1986)    
    夜生活的女人 (1986)    
    午夜激情 (1986)    
    火爆浪女 (1987)    
    轟天忍者 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    野玫瑰 (1987)