Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷沛然(2)
Lui Pooi-Yin (2)
 
Filmography (1983-1994)
 
  監製 (1 film)
    午夜驚心 (1993)    
  副導演 (6 films)
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    流金歲月 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    福星臨門 (1989)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)    
  導演 (1 film)
    午夜驚心 (1993)    
  配樂 (1 film)
    午夜驚心 (1993)    
  場記 (7 films)
    三闖少林 (1983)    
    男與女 (1983)    
    開心鬼 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    海上花 (1986)    
    聽不到的說話 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
  編劇 (1 film)
    午夜驚心 (1993)