Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃雄(2)
Wong Hung (2)
Aliases:  王雄
 
Filmography (1964-1990)
 
  副導演 (20 films)
    狀元及第 (1964)    
    胭脂虎 (1968)    
    女飛俠 (1969)    
    香港過客 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    我在戀愛 (1975)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    膽搏膽 (1981)    
    魔胎 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    淫種 (1984)    
    富貴列車 (1986)    
    再戰江湖 (1990)    
  導演 (4 films)
    紅燈記 (1968)    
    古鐘風雲 (1970)    
    渾身是膽 (1971)    
    蟲 (1979)    
  場記 (4 films)
    一樂也 (1973)    
    醜聞 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
  編劇 (1 film)
    蟲 (1979)