Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
段奕宏
Duan Yi-Hong  ♂
Aliases:  段龍





 
Filmography (2003-2020)
 
  演員 (19 films)
    二弟 (2003) ... 二弟
    頤和園 (2006) ... 唐老師
    桃花運 (2008) ... 宗揚
    風聲 (2009) ... 葉劍波
    愛有來生 (2009) ... 阿明
    全城熱戀 (2010) ... Leslie
    西風烈 (2010) ... 向西
    越光寶盒 (2010)    
    白鹿原 (2011) ... 鹿兆謙 (黑娃)
    1942 (2012) ... 陳布雷
    將令 (2012)    
    我願意 (2012) ... 王洋
    不法之徒 (2014)    
    愛情進化論 (2014)    
    天河 (2014)    
    烈日灼心 (2015)    
    引爆者 (2017)    
    非凡任務 (2017)    
    希望島 (2020)