Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王丹鳳
Wang Dan-Feng  ♀
Aliases:  王丹鳯





 
Filmography (1942-1981)
 
  演員 (41 films)
    秋 (1942)    
    春 (1942) ... 淋貞
    博愛 (1942)    
    三朵花 (1943) ... 華小蘭
    浮雲掩月 (1943)    
    第二代 (1943)    
    合家歡 (1943)    
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944) ... 薛寶釵
    凱風 (1944)    
    萬紫千紅 (1944) ... 永喬妹
    丹鳳朝陽 (1944)    
    鵬程萬里 (1945)    
    莫負少年頭 (1945)    
    青青河邊草 (1947)    
    終身大事 (1947)    
    愛情愛情 (1948)    
    無語問蒼天 (1948)    
    亂點鴛鴦 (1948)    
    珠光寶氣 (1948)    
    錦繡天堂 (1949) ... 趙守貞
    瓊樓恨 (1949)    
    王氏四俠 (1950) ... 王四/王蓓蘭
    海外尋夫 (1950) ... 莊素貞
    迎春樂 (1951)    
    彩鳳雙飛 (1951) ... 金小鳳
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 祝英台
    方帽子 (1952) ... 林敏麗
    銀海千秋 (1953)    
    家 (1956)    
    海魂 (1957) ... 演舞女
    護士日記 (1958) ... 簡素華
    春滿人間 (1959)    
    女理髮師 (1962) ... 華家芳
    桃花扇 (1963)    
    吻一下 (1963)    
    暗殺命令 (1966)    
    獨眼貓 (1968)    
    為君愁 (1974)    
    上海 (1978)    
    玉色蝴蝶 (1981)