Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳浩康
Deep Ng Ho-Hong  ♂





 
Filmography (2003-2019)
 
  副導演 (1 film)
    擁抱每一刻花火 (2005)    
  配樂 (1 film)
    3條友飲醉走 (2016)    
  演員 (27 films)
    尋找周杰倫 (2003)    
    失驚無神 (2004) ... 阿健
    新警察故事 (2004) ... 榮隊員-孫嘉豪
    擁抱每一刻花火 (2005) ... Dobi
    醒獅 (2007)    
    男兒本色 (2007) ... Terry 狗
    黑道之無悔今生 (2007)    
    十分鍾情 (2008)    
    阿飛 (2008)    
    死神傻了 (2009) ... 搬運工人
    囡囡 (2010) ... Gucci 哥哥
    線人 (2010) ... 馬達
    前度 (2010) ... 阿詩前男友
    紮職 (2012) ... 子健
    逆戰 (2012) ... 萬陽舊同黨
    超級經理人 (2013) ... 牛河
    魔警 (2014)    
    大茶飯 (2014) ... 昌
    救火英雄 (2014) ... 消防員
    男人唔可以窮 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 劉江CID
    3條友飲醉走 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    廉政風雲 (2019) ... 老闆
    犯罪現場 (2019) ... 徐糠
    非分熟女 (2019)