Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
行宇
Xing Yu  ♂
Aliases:  釋行宇,  釋延能,  張恆宇,  張琣t,  釋彥能





 
Filmography (1999-2018)
 
  動作設計 (4 films)
    血濺忠義門 (2001)    
    新天若有情 (2001)    
    辣手學子 (2002)    
    超級保鏢 (2016)    
  助理指導 (1 film)
    暗鬥 (2001)    
  演員 (49 films)
    北俠歐陽春 (1999)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    新天若有情 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    血濺忠義門 (2001)    
    暗鬥 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    戰龍 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 雄狮
    人蛇偷渡 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    力王之真正的敵人 (2002)    
    黑俠VS賭聖 (2002)    
    小偷捉賊記 (2003)    
    龍虎英雄 (2003)    
    武林 (2003)    
    黑道少林 (2004)    
    功夫 (2004) ... 咕喱強
    黑拳 (2006)    
    龍虎門 (2006) ... 老妖
    導火線 (2007) ... 阿虎
    葉問 (2008) ... 武痴林
    我老婆係賭聖 (2008) ... 飛龍
    十月圍城 (2009) ... 殺手黑滿
    功夫廚神 (2009) ... 阿財
    越光寶盒 (2010) ... 吳軍操槍士兵
    撕票風雲 (2010)    
    新少林寺 (2011) ... 淨空
    無極限 (2011) ... 能讓
    無價之寶 (2011)    
    掃毒 (2013)    
    鐵血嬌娃 (2013)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013) ... 北斗五形拳
    金剛王 (2013) ... 金剛王
    笑功震武林 (2013) ... 洪虎
    一個人的武林 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 黑哥
    從天兒降 (2015)    
    超級保鏢 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    玉面威龍 (2016)    
    危城 (2016)    
    鮫珠傳 (2017)    
    極致追擊 (2017)    
    葉問外傳:張天志 (2018)