Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜永亮
To Wing-Leung  ♂





 
Filmography (1959-1984)
 
  演員 (178 films)
    噴火女郎 (1959)    
    秘密三女探 (1960)    
    南龍北鳳 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    鐵觀音 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    死角 (1969) ... 警長
    大羅劍俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    快活林 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    毒女 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    怪人怪事 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    電單車 (1974)    
    面具 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    神打 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    心魔 (1975)    
    索命 (1976)    
    死囚 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    十字路口 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    四二六 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    鐵拳小子 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 測字者
    血芙蓉 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 少林弟子
    谷爆 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 少林弟子
    螳螂 (1978) ... 村民
    五毒 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    邪 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 嫖客
    破戒大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    請帖 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 賓客
    公子嬌 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    叉手 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    魔界 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    武松 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)