Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜永亮
To Wing-Leung  ♂





 
Filmography (1960-1984)
 
  演員 (176 films)
    秘密三女探 (1960)    
    南龍北鳳 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    大俠復仇記 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    三燕迎春 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    死角 (1969) ... 警長
    餓狼谷 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    血符門 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    年輕人 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    快活林 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    滿州人 (1973)    
    毒女 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    哪吒 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    電單車 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    面具 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    心魔 (1975)    
    神打 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    瀛台泣血 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    十字路口 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    索命 (1976)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    四二六 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    鐵拳小子 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 少林弟子
    螳螂 (1978) ... 村民
    五毒 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 測字者
    血芙蓉 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 少林弟子
    殺絕 (1978)    
    軍閥趣史 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    邪 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 嫖客
    破戒大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    請帖 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 賓客
    公子嬌 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    叉手 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    魔界 (1982)    
    武松 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)