Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉湛
Lau Cham  ♂





 
Filmography (1949-1961)
 
  動作設計 (4 films)
    火燒平陽城(下集) (1950)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    夜渡鴛鴦江 (1953)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
  演員 (58 films)
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949) ... 林世榮
    黃飛鴻傳(上集) (1949) ... 林世榮
    火燒平陽城(上集) (1950)    
    關東飛俠大戰方世玉 (1951) ... 馬占輝
    真假歐陽德 (1952)    
    夜渡鴛鴦江 (1953)    
    黃飛鴻義救海幢寺(上集) (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953) ... 莫天豹
    飛刀黑頭陀續集 (1953)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    南海拳王 (1954)    
    黃飛鴻與林世榮 (1954) ... 林世榮
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    八俠英雄傳 (1955)    
    梁寬與林世榮 (1955) ... 林世榮
    黃飛鴻花地搶炮 (1955) ... 林世榮
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    黃飛鴻威震四牌樓 (1955) ... 林世榮
    黃飛鴻擂台比武 (1956) ... 林世榮
    黃飛鴻古寺救情僧 (1956) ... 林世榮
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956) ... 林世榮
    黃飛鴻花艇風雲 (1956) ... 虛雲和尚
    黃飛鴻龍舟奪錦 (1956)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956) ... 林世榮
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 林世榮
    黃飛鴻七獅會金龍 (1956)    
    女俠俞金鳳 (1956) ... 龍吟長老
    白鶴英雄傳 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 林世榮
    黃飛鴻三戲女鏢師 (1956) ... 下山虎
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 林世榮
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957) ... 林世榮
    黃飛鴻夜探黑龍山 (1957) ... 林世榮, 傜王
    胭脂馬三鬥黃飛鴻 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 林世榮
    龍鳳雙劍俠 (1957)    
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 林世榮
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957) ... 林世榮
    黃飛鴻二龍爭珠 (1957) ... 林世榮
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 林世榮
    黃飛鴻龍爭虎鬥 (1958)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958) ... 林世榮
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958) ... 林世榮
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958) ... 林世榮
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 林世榮
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958) ... 林世榮
    黃飛鴻五毒鬥雙龍 (1958) ... 林世榮
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 林世榮
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 林世榮
    怪俠赤屠龍 (1960) ... -
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960) ... 哈布駝
    神童靈犬擒兇記 (1960)    
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960) ... -
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 通靈和尚
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 通靈和尚