Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
喬納森艾思佳
Jonathan Isgar  ♂





 
Filmography (1988-1997)
 
  演員 (24 films)
    野戰英豪 (1988)    
    歐洲風暴 (1988)    
    Ninja, Phantom Heros U.S.A. (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    英勇幹探 (1989)    
    霹靂小子之虎醉龍騰 (1989)    
    戰地風雲 (1989)    
    勇鬥地頭龍 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    戰場豪傑 (1989)    
    中日南北和 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    特警雄風 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    火鳳凰 (1990)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    戰龍在野 (1992)    
    逃學威龍2 (1992) ... 恐怖份子
    一個好人 (1997)