Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韋恩亞契
Wayne Archer  ♂





 
Filmography (1985-1991)
 
  演員 (27 films)
    尖東梟雄 (1985)    
    Bionic Ninja (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    Golden Ninja Invasion (1987)    
    野戰英豪 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    歐洲風暴 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    血點 (1988)    
    至尊無上 (1989)    
    霹靂小子之渾身是勁 (1989)    
    霹靂小子之虎醉龍騰 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    轟天大對決 (1989)    
    戰龍 (1989)    
    戰場豪傑 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    火鳳凰 (1990)    
    搏擊急先鋒 (1990)    
    搏擊戰士 (1990)    
    左手搏擊王 (1990)    
    靈魔大決鬥 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    大哥讓位 (1991)