Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳鈺麟
Jo Chan Yuk-Lun  ♀
 
Filmography (1999-2016)
 
  製片 (1 film)
    千言萬語 (1999)    
  副導演 (10 films)
    黑馬王子 (1999)    
    小親親 (2000)    
    買兇拍人 (2001)    
    幽靈人間 (2001)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    金雞2 (2003)    
    千機變 (2003)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    明明 (2007)    
  第二副導演 (2 films)
    薰衣草 (2000)    
    虫不知 (2005)    
  第一副導演 (2 films)
    大丈夫 (2003)    
    特工爺爺 (2016)    
  策劃 (1 film)
    b420 (2005)